LINIA, The Furniture Company – mobilier de calitate, funcţional şi inovator, realizat la comandă

Mobilierul este parte a experienței umane, încă de la dezvoltarea culturilor nomade, fiind rezultatul a mii de ani de cunoaştere, experiment şi descoperire de noi tehnici şi materiale. Este responsabilitatea fiecărei generaţii de a-şi pune amprenta în designul mobilei, ca expresie generală a evoluţiei lumii în care trăim.
 
LINIA, The Furniture Company preia această responsabilitate şi continuă moştenirea realizării de mobilier de calitate, la preţuri accesibile, bazate pe un set de abordări inovatoare și noi metodologii de explorare de noi materiale, texturi, culori, forme și mijloace de fabricaţie digitală.
 
Ţelul atelierului nostru este acela de a crea piese de mobilier iconice ce vor fi mereu de actualitate, ţinând cont de spaţiul, visurile şi nevoile tale. Calitatea materialelor, designul fidel viziunii tale, confortul unui spaţiu plăcut şi personalizat, acestea sunt valorile după care ne ghidăm.
 
Indiferent de spaţiile în care lucrezi sau locuieşti, acestea te reprezintă şi îţi oferă confortul şi starea de bine de care ai nevoie. LINIA este alături de tine pentru a mobila orice spaţiu centimetru cu centimetru. Pentru a îndeplini cu succes această misiune, oferim servicii complete de amenajare a spaţiilor şi interioare la cheie. În cel mai scurt timp, echipa noastră de designeri va crea mobilierul potrivit pentru spaţiul tău, adaptat nevoilor şi personalităţii tale.
 
Visurile mari sau mici şi ideile cele mai nemaiîntâlnite sunt inspiraţie pentru echipa noastră, care vă va ajuta să le daţi viaţă. Vă invităm să ne provocaţi.