Apartament L.S

Apartamentul este localizat la parterul unui bloc, are un stil minimalist si beneficiaza de o deschidere larga spre terasa generoasa. Amenajarea apartamentului a fost realizata chiar de tanarul arhitect care locuieste in acest spatiu.

Culoarea de baza este cea alba, iar prin elementele de mobilier si accesorii au fost aduse pete de culoare, care sa incalzeasca atmosfera. Scaunele au picioarele rosii, canapeaua are culoarea gri, tablourile si alte obiecte de iluminat au un touch de portocaliu. Aceste ultime detalii imprima putina feminitate spatiului predominant masculin, cu linii drepte.

De asemenea, pentru a crea o atmosfera primitoare s-a folosit mobilierul din lemn. Blatul mesei de dining este realizat din lemn masiv de stejar, iar masuta de cafea, luata din targul de vechituri si reconditionata, este realizata din lemn de cires.

Luminile sunt destul de discrete. Au fost folosite linii negre in care corpurile de iluminat se pierd si lasa lumina sa fie “starul”. In living s-a folosit o piesa centrala de iluminat de la MOOOI, semnata Ron Gilad. Obiectul de iluminat este o piesa iconica, ce aduce atentia asupra zonei de relaxare, creand in acelasi timp un joc estetic. Forma obiectului de iluminat este de tip proiector, pentru a avea o lumina directionala, completand senzatia de atmosfera calda si placuta.

Lumina este ajutata si de podeaua lucioasa realizata din rasina epoxidica alb-bumbac, care o reflecta.

Pentru un “touch” industrial este utilizat metalul, care se observa in scaunele si picioarele mesei de dining, dar si in masuta de cafea sau corpul de iluminat de la MOOOI.

Masa si scaunele de dining, dar si masuta de cafea din metal si sticla au fost realizate de catre LINIA, The Furniture Company.