Apartament “La linie”

Apartamentul este amenajat în stil minimalist şi beneficiază de o deschidere largă spre o terasă generoasă. Persoana care s-a ocupat de amenajarea interioară a apartamentului este colegul nostru, Laurenţiu Stănescu, arhitect Laboratorul de Arhitectură. Amenajarea apartamentului “La linie” îl reprezintă pe Laurenţiu 100%.
 
Pentru a încălzi atmosfera predominant albă şi masculină, s-au folosit elemente de mobilier şi accesorii prin intermediul cărora au fost aduse pete de culoare – roşu, gri, galben, culoarea naturală a lemnului. Pentru a întregi atmosfera primitoare, s-a utilizat un mix de materiale, precum lemn, sticlă sau metal.
 
Amenajarea pentru living include piesă centrală de iluminat Dear Ingo de la MOOOI, semnată de Ron Gilad. Forma piesei iconice este de tip proiector, astfel lumina este direcţională şi completează atmosfera caldă.
 
Scaunele şi picioarele mesei de dining, dar şi măsuţa de cafea şi corpul iconic de iluminat sunt realizate parţial din metal şi oferă un touch industrial.
Apartamentul “La linie” este unul care uimeşte, multiple publicaţii, precum ELLE Deco sau Designist , i-au prezentat povestea şi tâlcul.