Vopsitorie mobilier

LINIA, The Furniture Company realizează mobilier personalizat adaptat nevoilor si gusturilor tale. Pentru a îndeplini cu succes orice provocare, divizia noastră de mobilier oferă şi servicii adiţionale de vopsitorie, recondiţionare şi reparaţii de mobilier.

Utilizând culorile potrivite şi tehnologie de ultimă generaţie, dăm viaţă mobilierului şi spaţiului în care acesta este amplasat. Serviciile de vopsitorie de înaltă calitate pentru mobilier includ vopsirea poliuretanică şi vopsirea pe bază de apă, realizând finisaje mate, semilucioase şi lucioase.

Vopsirea poliuretanică – avantajele acestui tip de vopsire se regăsesc în profunzimea culorii sau într-un grad ridicat de transparenţă, oferind un efect lucios şi sticlos al suprafeţei. Vopsirea poliuretanică conferă o rezistenţă ridicată la acţiuni mecanice şi fizice.

Vopsirea pe bază de apă – avantajele acesteia constau în folosirea unei soluţii ecologice, care permite utilizarea acestei tehnologii fără lacuri în ciclurile de vopsire şi face posibilă realizarea unor finisaje mate cu aspect catifelat al suprafeţei vopsite. Cu o rezistenţă sporită la acţiunea factorilor mecanici şi chimici, vopseaua pe bază de apă are un conţinut ridicat de profunzime a culorii şi un grad ridicat de transparenţă. Emisiile de componente toxice sunt reduse cu 90% faţă de ciclurile de vopsire clasică, această tehnologie fiind 100% conformă cu cele mai restrictive norme legislative de mediu.

Folosirea vopselei pe bază de apă permite utilizarea acestei tehnologii în execuţia mobilierului destinat camerelor pentru copii nou născuţi, săli de operaţie, laboratoare, farmacii, clinici medicale. Vopsirea ecologică foloseşte componente de ultimă generaţie cu certificate UE, cu un impact foarte scăzut asupra mediului înconjurător şi cu un conţinut zero de formaldehide.

Folosim o gamă variată de culori (RAL ICLA), iar la cererea clientului putem identifica o culoare, dupa o mostră, cu ajutorul sistemului de spectometru ICA TINCTOMETRU COLORS.

Unul dintre cele mai utilizate materiale este MDF-ul, o placa fibrolemnoasă cu densitate medie (Medium Density Fiberboard), ce se obţine prin presarea la temperaturi înalte a fibrelor de lemn cu răşini speciale. Acesta este un material adaptabil datorită proprietăţilor sale – este dens, plat, rigid, nu are noduri şi este uşor de prelucrat. Pentru a beneficia la maximum de aceste proprietăţi noi utilizăm tehnologie avansată şi de ultima generaţie de prelucrare a MDF-ului. Pentru a pregăti acest material pentru vopsire realizăm operaţii de debitare, prelucrare CNC, frezare, şlefuire şi, în final, pregătire a suprafeţelor pentru vopsire.

Tehnologiile şi utilajele sunt de ultimă generaţie, pentru o aplicare corespunzătoare a vopselei şi rezultate de cea mai bună calitate. Vă aşteptăm în atelier!

Contact
Telefon: +40 311 075 566
Email: office@liniafurniture.ro
Cere oferta

Recondiţionare mobilier

Redăm viaţa şi strălucirea mobilierul cu poveste!

Recondiţionarea mobilerului reprezintă principala soluţie pentru salvarea unei piese de mobilier veche. Prin această operaţie se urmăreşte, în primul rând, redarea funcţionalităţii mobilierului prin reparaţii realizate în funcţie de piesele dezmembrate, rupte sau atacate de carii. Prin recondiţionare puteţi schimba aspectul mobilierului dumneavoastră, dar este necesar un specialist pentru a nu risca deteriorarea mobilierului. Dacă aveţi piese de mobilă veche şi deteriorată sau care şi-a schimbat aspectul, soluţia este să le supuneţi operaţiunilor de recondiţionare.

Recondiţionând, readuceţi la viaţă mobila veche şi îi oferiţi o stare perfectă din punct de vedere atât al aspectului estetic, cât şi al celui funcţional. Aceasta este o modalitate eficientă de a completa sau înlocui elemente ale pieselor de mobilier păstrând originalul. Astfel, prin mici artificii, recondiţionând şi schimbând culoarea, schimbăm şi destinaţia iniţială a mobilierului.

Aşadar, această modalitate de a reface mobilierului este ideală atunci când vreţi să reamenajaţi o locuinţă, piesele de mobilier recondiţionate conferă unicitate, stil şi eleganţă.

Contact
Telefon: +40 311 075 566
Email: office@liniafurniture.ro
Cere oferta

Reparaţii şi montaj mobilier

LINIA, The Furniture Company oferă service şi reparaţii pentru orice tip de mobilier din PAL melaminat, lemn masiv, MDF furniruit sau vopsit.

Printre serviciile noastre, se numără și montarea mobilierului achiziţionat, a reglajelor pentru uşi cu balamale, uşi glisante, decupaje în blatul de bucătărie pentru toate tipurile de produse electrocasnice, montarea şi decuparea mobilierului pentru prinderea unei hote. Serviciile de reparaţii sunt realizate pentru orice client care apelază la noi. După deplasarea la locaţia clientului, echipa de montaj va propune cu cele mai bune soluţii de repaţii sau montaj necesare.

Preţul acestor servicii se calculează în funcţie de timpul şi materialele necesare reparării sau montării, fiind confirmat cu clientul înainte de începerea lucrărilor.

Serviciile de reparaţii şi montaj de mobilier includ:

+ Întărirea îmbinărilor dulapurilor din lemn masiv sau pal
+ Întărirea sau schimbarea balamalelor pentru uşi de mobilier
+ Reglarea sau schimbarea sistemelor de glisare
+ Reparaţii ale paturilor care scârţâie sau cărora li s-a rupt podul de susţinere a saltelei
+ Decuparea mobilierului pentru diferite găuri de traversare a cablurilor, ţevilor sau a burlanelor de hotă
+ Scurtarea uşilor de interior
+ Înlocuirea oglinzilor sparte regăsite pe uşile de mobilier
+ Schimbarea sau montarea de încuietori pentru uşile de mobilier
+ Montarea şi demontarea mobilierului
+ Decuparea blaturilor pentru montarea chiuvetei de bucătărie

Contact
Telefon: +40 311 075 566
Email: office@liniafurniture.ro
Cere oferta